Bratari unicat, cu personalitate

Cum cumpar?

1. Formular online.
Dupa ce v-ati ales produsul dorit, apasati butonul CUMPARA si veti fi directionat catre COSUL DE CUMPARATURI unde va trebui sa completati campurile libere din formularul de comanda.

Veti fi contactat ulterior de un reprezentant al S.C. CRIOTECH CONSULTING  S.R.L. pentru a confirma comanda si vi se vor furniza toate informatiile legate de livrare.

2. Cum se face livrarea produselor?
Produsele pot fi livrate pe teritorilul Romaniei fie cu mijloace proprii, fie prin intermediul firmelor de curierat rapid.

3. Cat ma costa livrarea?
In Bucuresti transportul costa 15 lei (costul transportului poate varia in functie de volumul si/sau greutatea coletului). In afara Bucurestiului, pretul poate varia in functie de firma de curierat rapid si de km exteriori. ( in acest caz,taxa de transport se comunica anterior trimiterii comenzii). Pentru comenzi mai mari de 400 lei transportul este gratuit.

4. Care sunt modalitatile de plata?

Puteti plati in urmatorul mod:
1.Plata la livrare ( Pentru produsele aflate in stoc)
2.Ordin de plata in contul S.C. CRIOTECH CONSULTING  S.R.L.In acest caz livrarea produselor se va face dupa confirmarea  platii in contul S.C. CRIOTECH CONSULTING S.R.L.
3. Pentru produsele "la comanda" , se percepe un avans de minimum 50% din valoarea produselor comandate.Diferenta de pret se va face la livrare.
4. In cazul in care clientul refuza din orice motive produsele comandate special pentru acesta( in termen de 30 zile de la instiintare), accepta prin aceasta  ca avansul pe care acesta l-a achitat sa nu-i fie returnat.

5. Garantii

Garantia este de 1 ani.
Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor